Projectontwikkeling

U als opdrachtgever wordt begeleid vanaf de bieding tot en met de oplevering van het project. Er zijn vele modulen aanwezig van pure begeleiding tot het compleet uit handen nemen van uw ontwikkeling. Het is zelfs mogelijk alles uit uw naam te ontwikkelen om de WVG (Wet Voorkeursrecht Gemeente) voor te zijn.
De werkzaamheden die voor u uitgevoerd kunnen worden zijn onder andere het maken van een bieding, verzorgen van rapportages m.b.t. asbest en eventuele grondvervuilingen en onderzoek naar kabels en leidingen in de gronden. Maar ook de aansturing en het overleg met gemeentelijke instanties, stedenbouwkundigen, de architect en diverse andere adviseurs zoals de constructeur en archeologen behoort tot de mogelijkheden.Daarnaast is het onze taak om de planuitontwikkeling aan te sturen en de contacten te onderhouden met de architect, constructeur en de makelaar.

Uiteraard moet het eindproduct zowel financieel als technisch uitvoerbaar van een zeer hoog niveau zijn. Van essentieel belang hierbij is de rapportage van bovenstaande werkzaamheden naar de opdrachtgever toe. Ook diverse begrotingen, zowel exploitatietechnisch als bouwtechnisch, worden voor de opdrachtgever bijgehouden en kraakhelder gecommuniceerd.
Bouwmanagement Katwijk kan u ook hulp aanbieden met de eventuele aanbesteding, bouwteampartners en directievoering tijdens het bouwproject.

Neem voor meer informatie met ons op.